ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τρόποι παραγγελίας

Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε: .

Να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, - μέχρι δέκα τεμάχια - να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται να ολοκληρώσετε άμεσα την αγορά σας. Να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας στα τηλέφωνα: 210 5786944 -5 -6 (τρείς γραμμές) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 και συνεργάτες μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Οι κωδικοί των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συμβάλουν στην απλοποίηση της διαδικασίας της παραγγελίας σας. Να επισκεφτείτε τα κατάστηματά μας όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εκείνα τα προϊόντα που είναι πιο κατάλληλα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Όλες οι collection Rouge δημιουργούνται στην Ελλάδα από το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας σε σύγχρονες παραγωγικές μονάδες, εξασφαλίζοντας αυστηρό έλεγχο, εξαιρετική ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Eπικοινωνία

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας από Δευτέρα- Παρασκευή 9:00-17:00 στα τηλέφωνα: 210 5786944 -5 -6 (τρείς γραμμές) Επιπλέον μπορείτε να αποστείλετε email στο info@rouge.gr.