ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Η λειτουργία της επιλογής «Ο λογαριασμός μου» αφορά στη διαχείριση του καλαθιού αγορών σας, στην ανασκόπηση προηγούμενων παραγγελιών σας καθώς και στην επεξεργασία του προφίλ και των στοιχείων σας. Πιο συγκεκριμένα

O Λογαριασμός μου: .
Περιοχή όπου μπορείτε να μεταβάλετε ο ίδιος τα προσωπικά σας στοιχεία όπως: τηλέφωνο, email επικοινωνίας, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση αποστολής, στοιχεία τιμολογίου και λοιπά

Τσάντα "My Bag" Αγορών (Καλάθι): .
Δυναμικό ‘καλάθι’ αγορών όπου θα μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά στοιχεία για όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέχρι στιγμής. Τα στοιχεία μπορεί να είναι: αριθμός προϊόντων, ονομασία, κόστος ανά προϊόν, ποσότητα ανά προϊόν, κωδικός προϊόντος και συνολικό κόστος παραγγελίας.

Προηγούμενες παραγγελίες: .
Συγκεντρωτική λίστα προηγούμενων παραγγελιών με συνολικό κόστος και αριθμό παραγγελίας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε μπορείτε κάνοντας απλά κλικ σε μία από τις προηγούμενες παραγγελίες να δείτε την αναλυτική παρουσίαση με στοιχεία αντίστοιχα του καλαθιού αγορών, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί σε εκείνη την παραγγελία και έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε άμεσα και γρήγορα προϊόντα από αυτά που είχατε παραγγείλει στο παρελθόν, χωρίς να χρειάζεται να τα ψάξετε πάλι μέσα στις αντίστοιχες κατηγορίες προϊόντων ή σειρές. Απλά κάνετε κλι στο "Account" και στη συνέχεια στο "History"

Aσφάλεια Συναλλαγών: .
Η ROUGE σε συνεργασία με την MILLENIUM BANK σας δίνει την δυνατότητα της άμεσης (On-Line) πληρωμής με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτα VISA ή MASTERCARD κάνοντας χρήση της υπηρεσίας DeltaPay.

H μεταφορά όλων των πληροφοριών πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, η υπηρεσία DeltaPay ενημερώνει τη ROUGE μόνο για την επιτυχία ή αποτυχία της συναλλαγής και όχι για τις πληροφορίες που αφορούν την πιστωτική σας κάρτα, διασφαλίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το απόρρητο της συναλλαγής.

Στο σχήμα εμφανίζεται αναλυτικά ο τρόπος λειτουργίας της υπηρεσίας DeltaPay σε μια τυπική αγορά υπηρεσίας και πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας VISA ή MASTERCARD.

Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με πιστωτική κάρτα μέσω DeltaPay , μεταβαίνει στο περιβάλλον της υπηρεσίας DeltaPay(Millenium Bank) στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας VISA ή MASTERCARD την ημερομηνία λήξης το όνομά του καθώς και το τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης Στο σημείο αυτό η υπηρεσία DeltaPay έχει τον έλεγχο έτσι ώστε να ολοκληρώσει την συναλλαγή.

Η επικοινωνία εδώ πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στην Ευρώπη, υποστηριζόμενο από ασύμμετρους αλγόριθμους κωδικοποίησης στα 128 bits. Στην συνέχεια η MILLENIUM BANK ενημερώνει τη ROUGE μόνο για την επιτυχία ή αποτυχία της συναλλαγής και όχι για τις πληροφορίες που αφορούν την πιστωτική κάρτα του πελάτη (π.χ. για τον αριθμό της), διασφαλίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το απόρρητο της συναλλαγής.

Eπικοινωνία

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας από Δευτέρα- Παρασκευή 9:00-17:00 στα τηλέφωνα: 210 5786944 -5 -6 (τρείς γραμμές) Επιπλέον μπορείτε να αποστείλετε email στο info@rouge.gr.